jan.
03.

Felső-Ausztria: Érezze jól magát pályáinkon!

A Janner tavaly sem volt egyértelműen csak havas verseny, és idén is kétséges, hogy melyik fajta gumiból fogy majd több. A márka-, és kategóriaváltást, valamint a tavaly évben nyújtott teljesítményt előkelő 18-as rajtszámmal díjazták a rendezők. A páros –a tavalyi évhez hasonlóan- egy Freistadt-i szállodában ünnepelte az új évet, hiszen 1-én már kezdődött a pályabejárás. 

nevek Nagyveleg teszt 131221 500.jpgCsucsu a vereny előtt számos teszten vett részt a Mitsubishivel. Míg a tavalyi szezonban néhány RTE és ORB futamon is indult a Citroennél jóval nagyobb autóval, az év végén több útfelületen is tesztelte az autót, kimondottan az ausztriai versenyre. A legnagyobb különbség természetesen az összkerék-hajtás, így hol ennek a mechanikus, hol a számítógépes részének beállításait próbálgatta különböző körülmények között. Az erre fordított rengeteg idő és energia gyümölcseként az EVO9 a lehető legjobban felkészítve került a trélerre.

Tréleren 500.jpgA szervizcsapat szintén felkészült, az új típus tartalék alkatrészeivel, aszfaltra és hóra való gumikkal, és típushoz tartozó célszerszámokkal is. A szakaszok egy részét idén is sötétben kell teljesíteni, ehhez egy új fajta, LED-es lámpasort is kapott az autó. Ez kisebb felület és kisebb fogyasztás (motorterhelés) mellett biztosítja a hagyományos lámpasor nappali fényét. Az autó a megkapta továbbá a 2014-es új design egy „demo” verzióját. A csapat számít szurkolók  visszajelzésére a dekorral kapcsolatban.Műhelyben 2 500.jpg

A 31. alkalommal megrendezésre kerülő Janner Rallye az idei FIA ERC bajnokság első fordulója. A hagyományosan freistadti központtal megtartott eseményen a csapattagok a hideg miatt egy fűtött sportcsarnokban tölthetik el a szervizek közötti időt, miközben egy kivetítőn kövehetik az időeredményeket. A térség fontos bevételi forrása a sí-turizmus, így a versenyt is minden évben szívesen látják a helybéliek.

Facebook oldalunkon folyamatosan beszámolunk a verseny eseményeiről.


Közlésre változtatás nélkül átvehető. További információ: rallyeteam@lhg.hu vagy 70/772-8307

Címkék: erc Mitsubishi Citroen jaenner rallye Csucsu EVO9 R4 LHG Rallye team Bottari C2 R2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr135727840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása