júl.
26.

Megint Murván - Sibiu Rally, Románia

Az európa-bajnokság második félévének első futama szinte a szomszédban, Romániában kerül megrendezésre. A nevezők száma nem túl magas, a kategória sem túl népes, így csak a 2WD kupán belüli értékelés amiért Kornél és Márk küzdenek a hétvége folyamán. És küzd a csapat is, mert murván mindig akad valami...        

Sibiu logo_1.JPG         A nagy számok törvénye alapján ez a verseny már nem végződhet kieséssel. A belgiumi villanyoszlop, és a veszprémi murvakupac után a lábatlani versenyen eltört féltengely miatt történt sorozatban a harmadik be nem fejezett verseny az LHG Rallye Team számára. A csapat köszöni, megértette, hogy néha ki is kell esni, most már csak simán végigmennének, ha lehet.  

Korzika, Boci 159.jpgA romániai pályák jellege eltér egy veszprémi gyorstól, és nagyon eltér egy bükfürdői pályaminőségtől. Egyértelmű, hogy az R2-es, 1.6-os, első kerék hajtású Citroen nem a legideálisabb eszköz arra, hogy ezeken a szakaszokon végigkocsizzanak. Persze ez mindegy most, a feladat adott, és ezt fogják teljesíteni. Az EB kétkerekes bajnokságban szerzett pontokat nagyon megdobta korzikai győzelem (kategória, 2WD, power stage), így a fiúk jelenleg a második helyen állnak. Ez belgiumban nem változott, így minden romániában megszerzett pont jól jöhet az év végi elszámolásnál. A verseny szervizparkja a Sibiu (Nagyszeben) történelmi belvárosának egyik terén kapott helyet, melyet webkamerán is követni lehet – a verseny hétvégéjén is.

Szervizpark webcam.jpgPénteken hét gyors vár a versenyzőkre, helyi idő szerint 13:00 órakor rajtolnak, hogy  valamivel éjfél után fejezzék be a napot. Szombaton megint hét gyorsot kell teljesíteni, ami este hétkor a céldobogóval fejeződik be.

DSC_0080_1.JPG 

Facebook oldalunkon folyamatosan beszámolunk a fejleményekről.

Címkék: veszprém győzelem 2wd erc Rally Citroen Korzika LHG Csucsu Tatai Aréna SE LHG Rallye team Bottari C2 R2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr205427147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása