jún.
20.

Először a legendás pályákon

Csucsu elvileg tét nélkül indult az RTE Midex Salgó Rally 2013 futamán. Oly annyira, hogy navigátorának Pikó Zsuzsit választotta, hogy közben tőle is megtanulja a megtanulhatót. Ez pedig olyan jól sikerült, hogy végül abszolút győzelmet arattak a Túrás, és a licenszes mezőny versenyzői előtt is. 

DuEn_SalgoRally2013_0341.jpg                  

A Csucsu által diktált itinert Zsuzsa jól vissza tudta adni a hétvége során, a pályabejárás alatt és az első gyors vége előtt tökéletesen össze is szoktak. Az autóval nem volt gond, és a klasszikus pályák hangulata miatt a versenyláz sem hiányzott a kabinból.

DuEn_SalgoRally2013_0334.jpgHiába volt még szinte teljesen új a verseny útvonala a fiatal pilóta számára, alkalmi navigátorával sikerült őket jól feldolgoznia. Kornél egész nap magabiztosan, előnyét folyamatosan növelve terelte az EVO 9-est. Miskolccal ellentétben most tisztán, említésre méltó kalandok nélkül versenyeztek. Ez a győzelem  mindenképpen jó felvezetés lesz a két hét múlva rajtoló Ypres Rallye-hoz, ahol a FIA ERC 2WD bajnokságának jelenleg birtokolt második helyét szeretné a lehető legtöbb ponttal megerősíteni. Az eddig megismert felállás Belgiumban is folytatódik: Az EB futamokon a megszokott kis Citroennel, megszokott kis navigátorával indul majd Kornél.

DuEn_SalgoRally2013_1035.jpg

Ezen a héten a Citroen C2R2 Max felkészítése folyik, kedden indul a csapat a több, mint 1400 km-re lévő Ypres-be.

  Közlésre változtatás nélkül átvehető. További információ: rallyeteam@lhg.hu vagy 70/772-8307

 

Címkék: győzelem 2wd erc Miskolc Rally Citroen LHG RTE Csucsu Tatai Aréna SE EVO9 R4 LHG Rallye team Bottari C2 R2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr415370058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása