jan.
27.

Design-pályázat: Hatalmas siker

Nem várt sikert hozott Csucsu Citroen versenyautójára kiírt design-pályázat: 36 pályázó összesen 44 tervet küldött be, sokszorosan felülmúlva a várakozásokat, és alaposan megnehezítve a döntést. 

Csucsu2.jpg

Amikor kiírtuk a pályázatot, arra gondoltunk, hogy talán majd 8-10 variációból is tudunk majd választani, ha tényleg sokan szeretnek minket. Ezzel szemben már a első néhány hétben látnunk kellett, hogy ennél is több dekortervre számíthatunk. Összegezve az eredményt úgy tűnik, hogy Csucsu 65 éves koráig tudna úgy versenyezni, hogy minden évben más-más dekorációt visel a versenyautó… 

Csucsu3.jpg

A tervek között volt ceruzával színezett, és játékban kipróbálható is, így mindegyik hatalmas tenni akarásról, és jó szándékról tanúskodott. Nagyszerű volt látni, hogy van megvan még a rallye-t szerető fiatalok között az az a elhivatottság, amit ez a sportág megérdemel. Különösen jól esett, hogy ezt a saját példánkon tapasztalhattuk meg: hatalmas köszönet mindenkinek, aki rászánta az időt, energiát, hogy design-tervet készítsen a kis Citroenre! A beküldött anyagok nagy mennyisége miatt a döntést kénytelenek vagyunk a lettországi verseny utánra halasztani. Az 1600 km-nél is távolabbi EB futam a hideg időjárás miatt is komoly felkészülést igényel a csapattól, ezért február közepéig még kérjük a rajzolók türelmét. Addig az összes beküldött munka Csucsu facebook oldalán tekinthető meg. Hazaérkezésünkig hozzászólásokat is szívesen fogadunk, kiváncsiak vagyunk a te véleményedre is!

Csucsu1.jpg

A lettországi „Rally Liepaja-Ventspils” február 1-3. között kerül megrendezésre Lettországban. A ERC futamot az EuroSport ismét közvetíti, és a facebook oldalunkon is szolgálunk majd információkkal!

csucsu4.jpg

További információk:  Palotai Zoltán 70/772-8307  vagy  rallyeteam@lhg.hu

(A pályaműveket itt találjátok)

Címkék: erc Csucsu

Címkék: erc Csucsu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr865047236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása