okt.
05.

Elrajtolt a Budapest Rallye

Az Országos Rallye Bajnokságnak a versenyzők által egyik legjobban várt állomásához érkeztünk. Sokan eljöttek a Városligetbe, hogy megnézzék kedvenc csapataikat, és a rajtceremóniát követő Prológot a Műjégpályán.

MRY9165

„Nagyon jó, látványos műsort csináltunk, sokan eljöttek és a visszajelzések alapján mindenkinek tetszett a prológ. Készen állunk a holnapi versenyre, az autó remekül be van állítva, és nagyon várjuk a szakaszokat. Mi biztosan élvezni fogjuk, és úgy gondolom, hogy a pálya széléről is élvezetes lesz a látvány!” – mondta Turán Frigyes. 

A Prológ után a versenyzők Szentendrére vették az irányt. Az első gyors szombaton a Skanzen és Visegrád közötti 17,2 kilométeres távon lesz. A következő helyszín a Pilismarót és Dobogókői út közti 11 km-es szakasz, majd Lábatlan és Bajna között 10 kilométer vár a versenyzőkre. Minden szakaszon háromszor mennek végig, így összesen 9 gyorsaságit teljesítenek majd a célceremóniáig 122 kilométeres össztávban.

Címkék: orb turán frici zsiros gabi Rally budapest rallye

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr365552172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása