jún.
13.

Találkozhatunk a Közönséggel!

A Rali-Túra 3. futamául szolgáló Salgó MIDEX Rallye 2013-on ismét az „M” csoport indulói között találjuk Lukács Kornélt, az  EVO 9 volánja mögött. Megszokott navigátora helyett azonban most egy sokkal esztétikusabb megoldást választott: Pikó Zsuzsi ül majd mellette. A versenyt megelőző, péntek este 8 órakor kezdődő közönségtalálkozóra is meghívást kaptak, amely igen megtisztelő.

rd1_1.jpg

Asi és Csucsu abban biztosan egymásra találtak, hogy egyforma elszántsággal, és     módszerességgel törekednek a győzelemre. A módszerességnek része, hogy sokak számára ismerős, talán kicsit túl részletesnek is tartott itiner-írási módszer rejtelmeit a másik fél, azaz a navigátor is ismerteti a saját szemszögéből. Így kézenfekvő volt, hogy érdemes olyan próbát is tartni, ahol tét nélkül, de versenykörülmények között Pikó Zsuzsi is átadja tapasztalatait.  Így a Salgó Rallye legendás pályáin, mindkettőjük számára ismerős típussal indulnak, hogy a közös versenyzést majd a Budapest Rallye-n ismételhessék meg.

rd3_1.jpg

Talán Zsuzsa eredményeinek,   talán a korzikai győzelemnek  köszönhetően a páros meghívást kapott a verseny előtti, a Stécé kávéházba, Salgótarján főterére, az ott tartandó közönségtalálkozóra. Az ilyen meghívás mindig nagy megtiszteltetés a versenyzők számára, hiszen nincs annál nagyobb elismerés, amikor a Néző valóban kíváncsi a kedveltjére. Bízunk benne, hogy a rajongók is olyan izgalommal várják a péntek estét, és persze a vasárnapot, mint Csucsu, és Pikó Zsuzsi.

rd4.jpg Közlésre változtatás nélkül átvehető. További információ: rallyeteam@lhg.hu vagy 70/772-8307

 

Címkék: orb Mitsubishi Rally Korzika LHG RTE Csucsu Tatai Aréna SE EVO9 LHG Rallye team Bottari

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr635360695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása