máj.
20.

Megugrott telefonszámlák Korzikán

Csucsu a kis Citroen C2 R2 Max autójával megnyerte a 2WD bajnokságot a Korzika Rally-n. Sok komolyabb autót is maga mögé utasítva, nagy-nagy örömet okozva szurkolóinak és csapatának. 68 ponttal második helyen áll az ERC 2WD bajnokságában.               

Csucsu visszakapta a megszokott kis Citroenjét, és hozta a tőle régóta remélt jó időket. Sőt, még azon kívül is. Meg még egy kicsit…

RD-Korzika, Boci 159_1.jpg

Pénteken saját kategóriájában szinte azonnal az élre állt és fixen vezette azt, míg 2WD-ben a második helyen zárta az első napot. Ettől mindenki nagyon izgatott lett, kivéve Csucsut és Márkot. Szerintük ez így volt rendben. A verseny mindkét napján záporok nehezítették a gumiválasztást, két pótkékkel, gyakori kerékcserékkel taktikázott mindenki. A hegyek és a hosszú gyorsaságik miatt akár egy gyorson belül is változtak a viszonyok. A második napon az izgalmak folytatódtak: „Guglielmi vezette a 2WD-t, előnye 3 perc volt beesése előtt. Aztán még defektet is kapott, összesen 5 perccel került mögénk a második nap elején. Innen volt egy biztonságosabb két és fél perces előnyünk, ennyivel vezettük a kategóriát is. Ám hátra volt még négy gyors. Próbáltuk beosztani az előnyünket, mert abban a helyzetben ez volt a helyes döntés, de így menni nem volt olyan jó. De közben láttuk hogy Korzikán bármi megtörténhet, és meg is történik: jó formában voltunk, haladtunk azért.” Az időeredmények felkeltették a rendezők figyelemét is, így az utolsó szervizre többen kíváncsiak voltak, hogy ki ez a Csucsu, és milyen lehet az autója? Hát, biztos nem arra számítottak, hogy van két vigyorgó szerelője, és a szülei tankolnak neki rövidnadrágban…

RD-IMG_4066_1.JPG

„Az utolsó gyors megnyerésért (2WD) külön pontok jártak, úgy érztem, hogy erre jó esélyük van. Fontos volt, hogy a megfelelő gumit találjuk meg az utolsó 26 km-re, és ez sikerült is. Így az ezért járó pontokat is elhoztuk. Legvégül a nagy abszolút 13. helyére voltunk jók. Kinti magyar barátaink, és vadonatúj szurkolóink összefogtak értünk: a változékony időjárásról egymást hívogatva folyamatosan adtak információkat. Ennek is betudható, hogy a gumikat végig jól választottuk meg. Segített az is, hogy egy hete a Mitsubishiben ültünk, és a fizikai felkészülésünk is rendben volt. Ezt az eredményt vártuk már, de nem tudom még elhinni. Lehetetlen eléggé megköszönni a családomnak, a csapatomnak, támogatóinknak, és nem utolsó sorban az itthoni szurkolóinknak a sok támogatást, bíztatást és gratulációt!”

RD-IMG_4161_1.JPG

Facebook oldalunk több képet és részletesebb információkat nyújt.

Címkék: győzelem 2wd erc Citroen Korzika LHG Csucsu Tatai Aréna SE LHG Rallye team Bottari C2 R2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr215308976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása