máj.
11.

Turán Frici és Zsiros Gabi nyerte a prológot

Turán Frigyes és Zsiros Gábor 59,5 mp-es idővel nyerte a prológot a Miskolc Rally nyitónapján. A Twist Turán Motorsport versenyzőpárosa a világbajnokságokon már jól bevált Ford Focus WRC-vel állt rajthoz az Országos Ralibajnokság második futamán.

IMG 0443 resizeFotó: Koncz János

- A Ford Focus WRC-vel korábban már világbajnoki futamokon volt szerencsénk versenyezni - fogalmazott a Miskolc Rally nyitó sajtótájékoztatóján Turán Frigyes. - Az autóval jó barátságot kötöttünk, így most sem idegenként ültünk bele. Az esélyesség terhét nem érzem, a boldogságot viszont annál inkább. Egy raliversenyző ugyanis akkor lehet tökéletesen elégedett, amikor ilyen háttér áll mögötte. Az eredmény szempontjából az éjszakai gyorsok sok mindent meghatároznak, de egy ilyen „bemelegítés”, mint ez a győztes prológ, mindig nagyon motivál minket. Bár egy másfél másodperc pluszt benne hagytunk ebben az időeredményben, mert nem volt teljesen egyértelmű a rajtoltatás, de így is nagyon boldogok vagyunk. Hankook abroncsokkal ez volt az első szakaszgyőzelem Magyarországon – tette hozzá a ralipilóta.

IMG 1144 resizeFotó: Koncz János

Frici és Gabi némi pihenéssel készül a pár órán belül rajtoló Miskolc Rally első gyorsasági szakaszára és az esti gyorsokra. A két versenynap alatt 10 gyorsasági szakaszt kell teljesíteniük a résztvevőknek, az etapokkal kiegészülve pedig összesen 423 km-es távon zajlik majd a 19. Mojito Lemon Miskolc Rally.

Köszönjük a Támogatóinknak!

Címkék: orb wrc turán frici zsiros gabi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr65295372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása