ápr.
22.

Tereprallyban is helytállt Csucsu navigátora

Fodor Imrének navigált Mesterházi Márk a nagykállói Toolimpex tereprallye kupán. Nagy  várakozással, és a tőle megszokott precizitással készült a számára nem teljesen ismeretlen, de nagyrészt új kihívásra. Alkalmi pilótája már a verseny folyamán is elismerően nyilatkozott teljesítményéről.

rd1.jpg

A tereprallyba hosszabb kihagyás után visszatért Fodor azért kérte fel Márkot, mert  navigátora, Csató Attila részt vett a nagykállói verseny rendezésében, így nem lett volna etikus, ha navigátorként résztvevője is a futamnak. Így Márk számára ez csak „egyalkalmas bérlet” volt a méterszámlálók mögött. A felkérést az LHG-s csapat tereprallys múltja miatt egyébként sem lehetettvisszautasítani.

rd2.jpg

 Maga az autó sem volt akármilyen: az Overdrive által Dél-Afrikában épített Toyota Hilux V8 a Dakar-közvetítéseket nézők számára már nem lehet ismeretlen, hiszen hasonló autóval vett részt a  Toyota csapat a 2013-as Dakar Rallye-n. A verseny nem nélkülözte a terepversenyekre jellemző fordulatokat: míg az első napot több mint négy perc előnnyel abszolút első helyen zárta az újdonsült páros, és hiába vezettek végig a második napon is, a vasárnap végén egy mély sárban elakadás miatt végül „for fight”-tal az összesítés 9. helyén zárták a hétvégét.

rd3.jpg

Márk most a Miskolc rallye gyorsasági kilométerit számolgatja, ahol ismét a Mitsubishi EVO9-es versenyautóval támadnak.

További információ: rallyeteam@lhg.hu vagy 70/772-8307

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr915242187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása