ápr.
09.

Eredményes ismerkedési est

Sikeres ismerkedésen van túl az elmúlt hétvégén Lukács „Csucsu” Kornél hiszen a 9. Eger Rallye volt első versenye új versenyautójával, egy R4-es Mitsubishi EVO IX-essel. A jól sikerült versenyen színes mezőnyben küzdött, szlovák és magyar R4-es, S2000-es és WRC autók között.    

Csucsu Eger RD pressr. 2.jpg         

Az mezőny az első napot éjjel fejezte be, így nevezhetjük az első szakaszt egyfajta „ismerkedési estnek” is. Különösen, hogy Kornélék a második napon is folyamatosan egyre jobb időket autóztak. Az Mitsubishi felkészítését Csucsu jól bevált csapata végzi, de az első időkben természetes, hogy az autó korábbi üzemeltetői is részesei voltak a versenynek.

Csucsu Eger RD pressr. 3.jpg

 

Lukács „Csucsu” Kornél:  „Nagyon köszönjük minden segítőnknek, támogatónknak, régi és új szurkolónknak, hogy hozzájárultak az eredményes versenyzésünkhöz. A verseny előtti teszten a terv szerinti távot tettük meg az autóval. Ezzel együtt is, az első versenynapon – ha nem is teljesen ismeretlenül - de biztonsági autózással kellett kezdenünk, hiszen most versenyeztünk először ezzel az autóval. A szemerkélő esőben csak jósolni lehetett, hogy a gyorsokon milyen útviszonnyokkal fogunk szembesülni. Gumiból is a biztonságosabbat választottuk, jóllehet a szárazzal is mehettünk volna. Ezzel együtt is tudtunk gyorsulni a nap végére. A második napon szintén gyorsról gyorsra jobb helyeken végeztünk, amit az egyik utolsó gyorson elért abszolút 4. idő is jól jelzett. A végső ereménnyel elégedettek vagyunk. Természetesen alig várom a következő ORB futamot, hogy támadhassunk az új autóval. Innen kezdjük, ahol most befejeztük.”

Csucsu Eger RD pressr. 1.jpg

 

Csucsuval és a Citroen C2 R2-vel legközelebb a győri 15. Campus Kupán találkozhatunk, április 14-én, a főiskola parkolójában!

További információ: rallyeteam@lhg.hu vagy 70/772-8307

 

Címkék: Eger Csucsu

Címkék: Eger Csucsu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr165213483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása