jan.
04.

Európai Rali Bajnokság - Turán Frigyesék kicsúsztak

Túl gyorsan ért véget a Turán Motorsport számára az évadnyitó Jänner Rallye. Turán Frici és Zsiros Gabi remek hangulatban, jól felkészülten állt rajthoz, ám a rendkívül csúszós utak a kelleténél jobban megtréfálták őket.

DAY2 11

„Fantasztikus hangulat, rengeteg néző, tökéletes körülmények – így indultunk neki a mai versenynapnak” – kezdte Turán Frici, raliversenyző. „Az első gyorson nem kíméltük az autót, beleadtunk anyait-apait. Sajnos – ezek szerint – többet is, mint kellett volna. Végig nagyon csúszósak voltak az utak, az egyik kanyarban soknak is bizonyult a tempó: lerepültünk az útról.”

DAY2 10

Szerencsére a versenyzőknek nem esett baja, az autó bal hátulja azonban annyira összetört, hogy a csapat nem tudja folytatni a hétvégi versenyt még szuperraliban sem.

DAY2 1

„Híresen jó szerelőgárdánk van, ezt a törést, azonban még ők sem tudják holnapig kijavítani” – tette hozzá csalódottan Zsiros Gabi, navigátor.

DAY2 5

A Turán Motorsport a versenyzést tekintve ugyan nem a legszerencsésebben indította az évet, hisz’ az Európai Rali Bajnokságnak ez csak az első futama volt. A tervek szerint a fiúk folytatják a szezont az ERC-ben.

DAY2 6

Köszönjük a támogatóinknak!

Forrás: Just Creative

Címkék: erc turán frici zsiros gabi jaenner rallye

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr714997970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása