már.
27.

Rajtra kész a Porsche 911

 

2012. Március 30 – 31.  Historic Rally San Remo

Nincs pár hete, hogy Kövesdán Andris és Kerekes József párosunk Spanyolországban voltak historic Európa bajnokságon, de már az olasz tengerparton edzenek a hétvégi San Remo Rally-ra. 

Spanyolországban az autó még sajnos nem állt össze tökéletesen és műszaki hiba miatt idő előtt be kellet fejezni a versenyt. Az utóbbi három hétben a Porsche 911 hibái ki lettek javítva, a teszt utak egyelőre azt bizonyítják, hogy most már tökéletesen felkészített autóval állnak rajthoz március 30-án, pénteken, San Remo főterén.

Andrisék vasárnap már elutaztak és a hét elejét tréningezéssel töltik.  

"Eszméletlen jó, kacskaringós pályák vannak kijelölve. A legtöbb pályán már volt szerencsém menni többször is, de mindenképpen ésszel kell menni, mert a becsapós kanyarok okozhatnak meglepetést. Mindent felírtunk, Joti (Kerekes József) jól van, kezdődhet a verseny. " 

A Team Felián Historic pénteken csatlakozik a csapathoz és a versenyről folyamatosan beszámolnak, bízva abban, hogy ezen a versenyen már az időeredmények lesznek a legfontosabb hírek.

http://www.sanremorally.it/gb/gb_index.ht

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr114343965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása