máj.
07.

Ideje lenne végre megbarátkozni Szent Flóriánnal!

 

Turán Friciék az első gyorsaságin célba értek a Szardínia Ralin, azonban már a futam közben ugyanazt a szagot érezték, mint Jordániában. A Fiesta ismét lángot fogott, így a második szakaszon már nem indulhattak el. A csapat döntése értelmében, folytatják a világbajnokságot. A versenyszabályzat szerint így „Superrally” kategóriában -35 perc késéssel ugyan, de tovább versenyezhetnek.

„Ahogy a csapatunk mesélte, a hírünk már megelőzött a helyszínen” – mesélte Turán Frici. „Most ugyan kisebb mértékben, mint Jordániában, de megint lángra kapott az autó. Szétnyílt a kipufogó és a láng a bódét melegítette kívülről, de belül is jelét adta a szerkezet, hogy melege van. A második gyorsra menő etapon "Tanakottak" (Az észt Tanak Ott ott a helyszínen megnézte, hogy mit lehet tenni, de sajnos a kiállás tényét kellett közölniük a sportbírókkal.

Ugyan hatalmas időveszteséggel, de pontokért autózik a magyar páros a szombati napon. Az autón kipufogót cseréltek és az MM Motorsport szerelői mindent megtettek azért, hogy a fiúk folytathassák a versenyt. A szuperrali szabályai alapján viszont megkapták összetettben a kimaradt gyorsasági szakaszokért járó 5-5 perceket.

Az azért nehezen fér bele a fejembe, hogy miért csak Friciék autója nem lángálló.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr822884459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása