júl.
02.

VB pontok Hazánknak!

2014. június 30.
A lengyel VB futam NYOLC PONTban:

1. Lengyelország tavaly túl sok volt az autónak, a mindenhova befurakodó sár sajnos működésképtelenné tette a C2 R2-t. Idén egy még komolyabb technikával, és ugyanolyan elszántsággal indultak neki a srácok.


2. Az immár VB futammá avanzsált Lengyelország azonban nem változott, először a pályabejáró autót ejtette ki a sorból, majd a versenyautóval is tett egy egész jó próbálkozást. Az autó osztrák csapata mindent megtett, és ismét használhatóvá tették a technikát

.5 00RajdPolski71.png

3. Az első nap a hűtő szenvedett sérülést: az aznapi utolsó szakaszra megállapított, kategória legrosszabb + 10 percet kaptak, de folytathatták a versenyt a megjavított autóval. Nem sokon múlt, hogy javítható maradt.


4. Innentől kezdve akár minden mindegy is lehetett volna, de Csucsu azért csak küzdött: többnyire 5.-6. időket autózott, míg az utolsó nap végén csak néhány tizeddel az lett második.

500 DSC01531.jpg

5. A verseny nehézségét mutatja, hogy a 10 perces hátránnyal sem voltak mindig utolsók a JWRC mezőnyben, és végül 8 pontot érő helyen hozták be a Citroen DS3-at, azaz megszerezték életük első VB pontjait!


6. A lengyel futam rendkívül küzdelmes volt minden résztvevő számára. Míg a nagy nevek folyamatosan hullottak a négy (!) nap alatt, néhány litvániai gyorsot "biztonsági okokból" töröltek. Itt valójában a pályák állapota is kérdésessé vált az első kör után.

500 DSC_6423.jpg

7. A Citroen csapata folyamatosan követte Csucsuék versenyét, beleértve a gyorsaságik részidejeit, az autó állapotát, de még a pontos súlyát is figyelembe vették. A verseny végén jelezték is a fiúk számára, hogy a továbbiakban is figyelemmel kísérik őket.


8. Kornél és Márk köszönik a segítséget minden támogatónak, segítőnek és különösen a szurkolóknak, hogy eljuthattak idáig. Remélik, hogy ezt az eredményt egy kicsit mindannyian a magukénak érzik.

500 DSC_6109.jpg

 Tehát NYOLC PONT a Junior-Világbajnokságról.

http://www.facebook.com/LukacsKornelCsucsu

Fénykép: Drága Laura www.rallysport.hu
Közlésre változtatás nélkül átvehető. További információ: rallyeteam@lhg.hu vagy 70/772-8307

Címkék: 2wd VB Rally Citroen LHG Csucsu DS3 R3 LHG Rallye team JWRC Junior világbajnokság Wurmbrandt Wurmbrandt-racing

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr636465645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása