máj.
04.

Csucsu Bükfürdőre hozza VB-s autóját

2014. május 3.

 Lukács Csucsu Kornél a május 10-ei Bükfürdő rallye-n a JWRC-ben használt Citroën DS3 R3 autójával indul. Mivel a JWRC futamai között több a murvás verseny, kézenfekvő, hogy itthoni körülmények között, ismert terepen gyűjtsön kilométereket az új, de koránt sem teljesen ismeretlen versenyautóval. Az technikát most is az osztrák Wurmbrandt Racing biztosítja.

RD500c.JPG

Mivel a 27 alatti pilóták számára kiírt JWRC bajnokság szándékosan egy típusra korlátozódik, Kornél a Portugál futamon is ezzel az autóval indult. Idén még további 5 világbajnoki futam része lesz a JWRC bajnokságnak, melyből három murvás. Bár a korábbi években már a lengyel EB futamon (mely futam idén már a VB naptárban is szerepel) ismerkedtek Csucsuék ezzel az R3-as autóval, a hétvégi bükfürdői verseny egyfajta gyakorlás lesz versenyzőnek és csapatnak egyaránt. Ennek megfelelően a murva bajnokságba sem szeretnének beleszólni az év további részében.

RD500.JPG

A Bükfürdő Rallye-hoz kapcsolódóan fotópályázat is indul: Csucsuék szeretnének szétosztani a csapatruházatukból, és ezért csak egy-egy fotót kérnek. Érdemes felkeresni a csapat facebook-oldalát a részletekért: http://www.facebook.com/LukacsKornelCsucsu

 RD500b.JPG

Fénykép: Xavier Jaouen 

Közlésre változtatás nélkül átvehető. További információ: rallyeteam@lhg.hu vagy 70/772-8307

Címkék: 2wd erc Világbajnokság Citroen LHG Csucsu DS3 LHG Rallye team JWRC Junior világbajnokság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr176116744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása