júl.
08.

A Veszprém Rallyn folytatja az évadot a Twist Turán Motorsport

Turán Frigyes és Zsiros Gábor július 12-14. között áll rajthoz az ORB soron következő állomásán, a Veszprém Rallyn. A Ford Focus WRC-vel 10 gyorsasági szakaszon 145 kilométert kell megtenniük. Ezúttal murvás pályák várnak a Hankook versenyabroncsokra, és mivel az idényben végig ilyeneken gurulnak, ezért még a futam előtt ellátogatott Frici a cég rácalmási gyárába is.

„Nagyon örülünk, hogy a hétvégi Veszprém Rally visszatér a hagyományos lőtéri pályákhoz. Ilyen a szombati Márkó-Jutaspuszta közti szakasz, ahol az első két gyorsasági lesz. Videókon láttuk, hogy változott a nyomvonal, de jó pályának ígérkezik, és úgy gondolom, hogy a nézők is élvezni fogják. A vasárnapi gyorsok pályáit ismerjük, ezek voltak tavaly is. Csütörtökön lesz lehetőségünk tesztelni, remélem, hogy minden rendben lesz, és jó versenynek nézünk elébe.” - mondta Frici.

494 .JPG

Pályabejárásra pénteken és szombaton délelőtt lesz lehetősége a csapatnak. Az első gyors szombaton délután veszi kezdetét, és aznap estig 37 kilométert kell autóznia a Twist Turán Motorsport párosának. Vasárnap reggel 7-kor folytatódik a verseny Kislőd, Szőc, majd Vigándpetend környékén, és egészen a 18:00-kor kezdődő célceremóniáig tart a versenyhétvége.

TTM_02.jpg

A Hankook gyárában az előző héten tett látogatást Turán Frici. Végigjárta a teljes gyártási folyamatot az üzemben, ahol évente kb. 12 millió abroncs gurul le a szalagokról. Az üzem jelenleg személygépkocsik, különböző SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt abroncsokat számos különböző specifikációban, és több prémium kategóriás autógyártónak szállítanak első gyári felszerelésű (OE) abroncsokat.

„Mivel az egész év során a Hankook versenyabroncsaival versenyzünk, szerettem volna testközelből látni a teljes gyártási folyamatot. Ugyan a rácalmási gyárban nem gyártanak versenyabroncsokat, azokat Koreából szállítják, az eljárás és a minőség mégis ugyanaz, mint a versenygumik esetében” - mondta el Frici.

 

Címkék: turán frici zsiros gabi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pressrelease-rallyedream.blog.hu/api/trackback/id/tr895396807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása